AKTUÁLNÍ OTEVÍRACÍ DOBA:  PO - PÁ  9 - 19 hod / SO + NE ZAVŘENO

Konec školního roku se blíží. Jak poděkovat paní učitelce?

Kdy končí školní rok 2023/2024?

Školní rok 2023/2024 končí 28. června 2024. Již víte, jak poděkovat paní učitelce?

Konec školního roku se blíží: Jak poděkovat paní učitelce?

V našem kamenném obchůdku, ale i na e-shopu www.flowersgohome.cz naleznete velký výběr dárků vhodných jako poděkování pro paní učitelku. Pojďme se ale podívat na tři nejzajímavější možnosti, jak poděkovat za uplynulý školní rok.

S blížícím se koncem školního roku přichází čas vyjádřit díky těm, kteří naše děti provázeli vzdělávacím procesem – učitelkám a učitelům. Ale jaký je ten nejlepší způsob, jak vyjádřit vděčnost a uznání? Tradiční řezaná květina, luxusní italské dárkové mýdlo, nebo moderní stabilizovaná růže, která vydrží minimálně 2 roky? Pojďme se podívat na výhody jednotlivých možností.

Dárek pro učitelkuŘezaná květina - klasická elegance

Řezané květiny jsou tradičním a vždy vítaným dárkem. Jejich vůně a krása dokáže rozjasnit každý den a vytvořit příjemnou atmosféru. Kytice plná pestrých barev může být symbolem radosti a uznání za celoroční práci. Kromě toho, každá květina má svůj vlastní význam – například růže vyjadřují vděčnost a lásku, zatímco slunečnice symbolizují obdiv a štěstí.

Luxusní italské dárkové mýdlo: Péče a relaxaceMýdlo mandle

Pokud hledáte něco originálnějšího a trvanlivějšího, luxusní italské dárkové mýdlo může být skvělou volbou. Kvalitní mýdla s přírodními ingrediencemi nejen nádherně voní, ale také poskytují péči o pokožku. Navíc, krásně zabalené mýdlo může sloužit jako dekorativní prvek v koupelně. Tímto dárkem vyjádříte nejen vděčnost, ale také přání, aby si učitelka našla čas pro sebe a zaslouženě si odpočinula. Dárková mýdla patří mezi ty praktičtější dárky, které vydrží a mají tedy smysl i když se jich ve třídě sejde více :)

Stabilizovaná růže: Trvalá krása

Stejně tak i stabilizované rostliny a dekorace z nich mají trvalou hodnotu. Stabilizované růže jsou moderním a velmi stylovým dárkem. Jedná se o skutečné živé květiny, které byly speciálním způsobem upraveny, aby si zachovaly svou krásu a svěžest po mnoho let. Tato inovativní technologie umožňuje, aby růže vypadala čerstvě a nádherně bez nutnosti zalévání či speciální péče. Stabilizovaná růže může být skvělým výrazem trvalého uznání a poděkování.

Stabilizovaná růže 40 ks Royale Blue logoJakou variantu vybrat?

Volba dárku závisí na osobnosti učitelky a vašem vztahu k ní. Pokud víte, že učitelka má ráda klasické a tradiční dárky, řezaná květina bude určitě tou správnou volbou. Pokud preferuje praktičnost a užitečné věci, luxusní italské dárkové mýdlo bude ideální. A pokud hledáte něco neobvyklého a trvanlivého, stabilizovaná růže ji jistě potěší a dlouho bude připomínat vaši vděčnost.

Nezapomeňte, že k dárku můžete přidat i osobní vzkaz, který vyjádří vaše city a poděkování. Ať už se rozhodnete jakkoliv, hlavní je, aby váš dárek byl vybraný s láskou a upřímným vděkem za práci, kterou paní učitelka odvádí. Konec školního roku je skvělou příležitostí, jak poděkovat za její trpělivost, obětavost a snahu, kterou věnuje vzdělávání vašich dětí.

 

Stabilizovaná růže

 

Dárek pro učitelku květiny